Skúladóttir & Blomgren

Karin Blomgren (født 1987, Stockholm) er en svensk kunstner basert i Bergen. Hun har en MA i kunst fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen (2014). Hun ble tildelt Norske Kunstforeningers Debutantpris 2016 for sin deltakelse på Høstustillingen i Kunstnerns Hus, Oslo. I det kommende året stiller hun ut nye arbeid i Steinkjer Kunstforening og ved […]

Karin Blomgren (født 1987, Stockholm) er en svensk kunstner basert i Bergen. Hun har en MA i kunst fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen (2014). Hun ble tildelt Norske Kunstforeningers Debutantpris 2016 for sin deltakelse på Høstustillingen i Kunstnerns Hus, Oslo. I det kommende året stiller hun ut nye arbeid i Steinkjer Kunstforening og ved Bodø Biennialen. I samarbeid med Erna E. Skúladóttir har hun presentert store, romlige installasjoner på Galleri F15, Moss, KRAFT, Bergen, Visningsrommet USF, Bergen og senest på Parcours Céramique Carougeois International Biennial i Sveits.

Erna E. Skúladóttir (født 1983, Reykjavik) er en islandsk kunstner som bor og jobber mellom Norge og Island siden hun ble uteksaminert med MA i kunst fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen (2014). Hun jobber for tiden med prosjektet “Landscapes of Transformation: Illusion of Stability”, et stedsspesifikt prosjekt basert på keramikk og geologi som undersøker transformasjon og flyt av råmaterialer. Kommende utstillinger inkluderer «Beyond The Object» på Uppsala Konstmuseum. I samarbeid med Karin Blomgren har hun presentert store, romlige installasjoner på Galleri F15, Moss, KRAFT, Bergen, Visningsrommet USF, Bergen og senest på Parcours Céramique Carougeois International Biennial i Sveits.

Deltatt i Vestlandsutstillingen som kunstnerduoen Skúladóttir & Blomgren 2018.